torstai 7. huhtikuuta 2016

Leppoisaa lämpöön totuttelua

Aamulla saimme taisteltua tiemme paikalliselle golfglubille kadonneista golfhousuista ja tulematta jääneestä taksista huolimatta. Juha sai avata golfkauden upealla Humewood golfin linkskentällä. Minä kiskoin mailabagiä ja putsailin mailoja, tarkkailin lentoratoja ja kolusin vähän pusikoitakin. Kovin kauaksi pensaikkoon ei  siellä viihtyvien käärmeiden takia kannattanut kuitenkaan pallon perässä uskaltautua.

Syötyämme golfaamisen jälkeen, kävin hoitamassa kisarekisteröitymiseni kuntoon.  Ensin sain maksaa Etelä-Afrikan päivälisenssin, sitten esitin passini, minut valokuvattiin ja sormenjälkeni tallennettiin. Hain kisapakettini: repun ja kolme vaihtopussia, ajanottosirun ja numerolaput ja tarrat. Passini ja luottokorttini sakannattiin, (täällä ei saa mahdollisessa kisan onnettomuustilanteissa hoitoa, ilman etukäteen annettuja luottokorttitietoja.) Ostin pyörääni uuden ulkokumin ja sisärenkaat joihin laitoin kerrankin pistosuojausmömmöt etukäteen. Vaihdoin pari kisaa käytössä olleen ulkokumin takaa eteen ja asensin uuden taakse. Sainpahan harjoitusta ja rutiinia renkaanvaihdosta. 

Kävelyä ja pientä pyörän testilenkkiä lukuunottamatta tänäänkin olen huilaillut. Juha tosin on sitä mieltä että puolimaratonin verran kävelyä sisältänyt päivä, ei voi olla lepopäivä. Huomena vuorossa aamulla toinen golfkenttä, ehkä tunnin pyörälenkki ja illalla welcomeparty ja kisainfo. Saatanpa käydä meressäkin uimassa. Toistaiseksi olen tyytynyt hostellimme uima-altaaseen vilvoittelumielessä. Nuhasta ei onneksi tänään ole ollut enää tietoakaan.

Terhin menossa mukana sponsorit C.P.E.-Production, Frantsilan yrttitila ja Juoksurinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti