perjantai 14. kesäkuuta 2019

Celtman viikon torstai ja perjantai 13. ja 14.6.

Torstaina ajelimme jo asunto-autollamme kohti Wester Rossin aluetta jossa kisa käydään. Reittimme ,ulki Loch Nessin kautta, jossa pysähdyimme tutkailemaan paikallisia nähtävyyksiä. Pysäköimme Talladaleen jossa tiimini majoittuu seuraavat kolme yötä. Minä ja Juha tosin olemme kisaa edeltävän yön Shieldaigissa lähellä uinnin starttialuetta.

Perjantaina ajoimme pyöräilyreittiä vastakkaiseen suuntaan. Kummaa kutinaa vatsanpohjassa kun näkee kuinka hurjan kapealla tiellä lauantaina on liikkeellä sekä pyöräilijät, että huolto ja tavallinen liikenne. Kapealla tiellä oli  kohtaamispaikkoja, mutta silti ison auton kanssa ajaminen ja kyydissä istuminen oli todella kuumottavaa.

Rekisteröitymisjonossa menossa varustetarkistukseen
Rekisteröityminen Torridonissa jäi viime tippaan kun olimme iloisesti ajamassa kohti Shieldaigia, kun  huomasimme virheemme. Ehdimme juuri muutamaa minuuttia ennen rekisteröinnin sulkeutumista tarkistuttamaan vuoristo-osuuden varusteemme, jotka kaikki levitettiin kassista pöydälle ja käytiin läpi. Siellä viimeiset joutuivat suorittamaan vielä hätäostoksia esim kompassin puuttumisen osalta. Saimme myös oranssin "ruumispussin" hätätilanteiden varalle. Kisa-infoa ennen ehdimme kävelemään ylemmän juoksureitin lopusta viimeiset pari kilometria. Jännä nähdä selviänkö 11 tunnin cut offista 18 km juoksun kohdalla, vuoristo-osuudelle vai tulemmeko lopun alempaa (muttei paljonkaan helpompaa) reittiä.

Kisa-info oli ymmärrettävä, joskin kaikkien yksityiskohtien kanssa se vei aika tarkkaan tunnin. Perjantana illalla majoituimme Shieldaigin eteläpuolelle lähelle uinnin starttiin vievien bussien lähtöpaikkaa. Herätys aamupalalle 2:40, rekisteröityminen uintiin ja Gps-lähettimen ja ajanottochipin nouto klo 3-4, lastautuminen bussiin kohti uinnin starttia 4:15 ja startti klo 5:00 (Suomen aikaa klo 7). Gps lähettimeni liikkuu liveseurannassa vasta n 1h 15 min startista, koska uidessa sitä ei pidetä mukana. Kisanumeroni on 181, jos haluat seurata www.cxtri.com sivuilta etenemistäni.

Kiitokset kaikille tukijoilleni tämänkin unelman mahdollistamisesta jo etukäteen: C.P.E. Productions merkittävimpänä sponsorinani, Tampereen yliopistolle kiitos edustuspaidoista, Fysiikkaani korjanneille Urheiluhieroja Ari Sorjoselle, kiropraktikko Markku Veilolle ja Pentti Mustaparralle kiitokset alaselkäni ja lonkkani toimimisesta. Kiitän jo etukäteen tiimini Juha Ranta-Ojalaa kuljettamisesta, Markku Ihosta juoksuosuuden jäniksenä toimimisesta, sekä hyvästä kisataktiikan etukäteissuunnittelusta ja Maria Ihosta suuresta henkisestä tsemppamisesta mm. pelätessäni peruutustilanteissa. Kiitos lapset Siiri, Viivi, Tuukka ja Emmi kavereineen rohkaisusta ja rukouksista joilla  minua siunaatte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti