perjantai 16. elokuuta 2019

Ironman Kalmar valmistautuminen

Kauden pääkisani on 17.8.2019 Ruotsin Kalmarissa kisattava Ironman triathlon. Sarjassani on noin 75 naista, joten taso tulee olemaan aika korkealla. Tärkein tavoitteeni on kuitenkin onnistua oman parhaan suorituksen tekemisessä. Muiden tekemiseen ei kuitenkaan voi vaikuttaa.

Matkustimme Juhan kanssa ensin Turusta Vikingillä laivalla ja sitten ajaen asuntoautollani, saapuen torstaina Kalmariin hyvissä ajoin ennen rekisteröitymisajan päättymistä. Kävimme kuuntelemassa kisaohjeet ja tervetuloaterialla. Kisaan osallistuu yli 3000 urheilijaa lähes 60 eri maasta. Suomalaisia on edustettuna viidenneksi eniten. Muutamaan maanmieheen ja naiseen olenkin jo törmännyt.

Perjantaina seurasin lastenkisaa, joka on aina yhtä inspiroitavaa katsottavaa. Kaikilla numerolapussa ykkönen ja yleisöltä hurjat  aplodit jokaiselle ajasta riippumatta. Pienimmät ” juoksivat” maaliin vanhempiensa sylissä.

Pyörä ja varustepussit on jo tsekattu ja pasta-ateriakin sulamasssa. Blogin kirjoitus ja sitten iltapalan jälkeen rauhoittuminen huomista kisaa varten. Aamupala kutsuu 4:45 ja vaihtoalueen huoltotoimet on oltava tehtyinä ennen 6:30. Startti  on paikallista aikaa klo 7 (8:00 Suomen aikaa). Ironman tracker - aplikaatiosta kisaani voi seurata kisanumerollani 980 tai sitten ironman.com nettisivuilta. Väliaika-päivityksiä pitäisi ilmestyä heti uinnin jälkeen n klo 9:15 Suomen aikaa alkaen.
Kiitän C.P.E. Productionia tämänkin kisan sponsoroinnista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti