keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ironman Taiwaniin valmistautumisesta

Bloggaavana triathleettina olen varmasti laiskimmasta päästä, ainakin mitä blogin kirjoittamiseen tulee. Nautin treenaamisesta ja aktivoidun vasta kisojen lähestyessä. Olin pienessä operaatiossa tammikuun lopulla, ja siitä toipuilin pari viikkoa urheilematta. sen jälkeen olen treenannut normaalit 12-14 tuntia viikossa. Viimeiset pari viikkoa olen juossut niukasti, saatuani penikat kipeiksi telinevoimistelemalla 30 kilometrin pitkiksen jälkeen muutamana seuraavana päivänä. Ei vanhan sääret enään kestä kovalla voikkasalin lattialla hyppimistä ilman vaimentavia lenkkareita. Eilen sain mukaani matkalle lähtevältä luotto-urheiluhierojaltani käsittelyn pohkeilleni, ja nyt elämä taas hymyilee.

Suunnitelmissa on 25 tunnin lentojen jälkeen yöpyä yksi yö Taipeissa. Sieltä suuntaamme HighSpeedRailwayllä Taiwanin vanhaan pääkaupunkiin Tainaniin, mistä käsin tutustumme maahan viikon ajan. Kisa-alueelle Kentingin luonnonsuojelualueelle suuntaamme viikon maassaolon jälkeen. Kisa pidetään sunnuntainan 12.4. startin tapahtuessa klo 6.00 paikallista aikaa, mikä Suomen aikavyöhykkeellä tarkoittanee klo 24:00 edellisenä iltana. Kisasuoritustani voinee seurailla www.ironman.com sivuilla livecoverege-seurannalla. Kisanumeroni on 0168. Sarjassani on vain 23 naista. Kovimmaksi rankkaamani kisakumppani on ansainnut edellisenvuoden Hawaijin paikkansa kuusi minuuttia ennätystäni paremmalla ajalla.
Tavoitteena on tehdä kisapäivänä paras mahdollinen suoritus, mihin se sitten riittääkään, se riippuu muistakin kuin itsestä: säästä, kisakumppaneista, olosuhteista jne. 1700 kilpailijaa samalla reitillä.
Lisää tunnelmia kisaan valmistautumisesta matkan varrelta. Nyt lentomme starttaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti