keskiviikko 28. elokuuta 2013

Matka Challenge Vichy ironmankisaan

Huomenaamulla lähtee lentoni kohti Ranskaa. Jännitystekijänä huomasin sunnuntaina unohtaneeni pyytää triathlonliiton osallistumis-ilmoituksen, seurauksella että minut olikin laitettu EM-kisan ulkopuolelle avoimeen sarjaan. Triathlonliiton puheenjohtaja Marko Selin suostui lähettämään osallistumisvahvistukseni heti samana päivänä yhteydenotostani, mutta kuulin että se olisi pitänyt tehdä vähintään 30 päivää ennen kisaa. Englanninkieliseen viestiini kisasivuston yhteydenottolomakkeella tuli (tyly) ranskankielinen ilmoitus viestin perilletulosta. Ranskan kielen opettaja koulultamme suostui soittamaan anelupuhelun puolestani, mutta joutui tyytymään vastaajaan puhuttuun viestiin.
 Näen yleensä painajaista ennen kisoja että en pääse starttiviivalle, olen sieltä myöhässä, varusteeni ovat hukassa tai olen lähtöhetkellä väärässä paikassa. Täytyy vain toivoa ja rukoilla että pääsen mukaan EM-kisaan.
Ostin Biltemasta kuplamuovia pyörän suojaksi uuteen Evociini. Mietin pitkään uskallanko laittaa märkäpuvun ja muita varusteita samaan laukkuun. Minulta ei ole koskasn kadonnut lentokoneessa ruumasn menevää tavaraa ja voisi luulla ettei "oversized" pyörälaukku kovin helposti eksy väärään paikkaan. Nyt tankkausjuomaa nassuun ja unta pollaan.

1 kommentti:

  1. Jumala siunaa ja varjelee sun matkan alusta loppuun saakka kaikkia yksityiskohtia myöten! Koska Hän on niin hyvä ja uskollinen Isä.
    Rutkasti Hänen suosiota kisaasi rukoilen. Pohjalaisella sisulla pinkaset juoksunkin kesän ennätysajalla,hyppäät vaan mukavuusalueen ulkopuolelle ;-) Kas niin helppoa se on ;-)
    I Jesu namn.

    <3 Piiu

    VastaaPoista